Пінк Крос F1 - високоврожайний ранній гібрид рожевоплідного томата від американської селекційної компанії LibraSeeds. Відрізняється потужним ростом, дружним дозріванням і відмінними смаковими якостями. Підходить для відк... Читати далі...
Пінк Крос F1 - високоврожайний ранній гібрид рожевоплідного томата від американської селекційної компанії LibraSeeds. Відрізняється потужним ростом, дружним дозріванням і відмінними смаковими якостями. Підходить для відкритого ґрунту і теплиць. Стійкий до стресів, спеки та основних захворювань томату.
Характеристики:
Тип рослини: детермінантний
Термін дозрівання: 65-70 днів після висадки розсади
Плоди великі, масою 110-160 г
Форма: сливоподібна
Колір: рожевий
Смак: солодкий, з м'ясистою текстурою
Стійкий до розтріскування, фітофторозу, вертицильозу та фузаріозу
Агротехніка: розсаду висівають за 50-60 днів до висаджування в ґрунт. Оптимальна температура для проростання - 23-25 °C. Формують у 1-2 стебла. Рослини потребують опори. Підживлення і поливи в міру необхідності. Рекомендована схема посадки - 50×70 см.
Знаменита старовинна італійська реліквія у вигляді цибулин-торпед, назва яких означає "Довгий червоний колір Тропеї". Це найвідоміша цибуля в Італії. У Калабрії, кожного серпня, в гламурному пляжному містечку Тропея проводиться знаменитий фестиваль цибулі. Але вже у травні та червні ця цибуля продається на узбережжі. Витягнуті, як торпеди, близько 10 см у довжину, ці глянсові червоні цибулини з тонкою шкіркою і легким ніжним соковитим білим м'якушем з хрусткою текстурою легко нарізається рівними кільцями. Кухарі люблять їх готувати на грилі чи тушкувати. Солодка, м'яка і смачна цибуля для осінньої насолоди. Кажуть, що цибуля Тропея настільки м'яка, що її можна їсти, точно, як яблука! Високий вміст цукру означає, що вона добре карамелізується під час приготування. У сирому вигляді вона не надто пригнічує смак та аромат компонентів салатів. Цибуля, морква та селера - свята трійця італійської кухні. Ранній сорт короткого дня, готовий до збору через 90-100 днів після сходів. Його починають збирати, як молоду зелену цибулю, коли цибулини починають набухати, набуваючи гарного яскравого червоного кольору. У міру зростання цибулини мають форму довгої грушоподібної торпеди та набирають глибокий гострий аромат. Потрібне невелике підгортання до 10 см і велика кількість вологи, щоб нижня частина цибулини не стала плескатою. В Італії цю цибулю плетуть у коси для зберігання протягом 3-4 місяців. Як і всі солодкі цибулі, вона не призначена для тривалого зберігання...