Ультраранній (90-95 днів) гібрид томату. Поєднує ранньостиглість з прекрасною транспортабельністю. Плід круглий, масою 55-60 г, має прекрасне зовнішнє і внутрішнє забарвлення та середню щільність. Толерантний до вершинно... Читати далі...
Ультраранній (90-95 днів) гібрид томату. Поєднує ранньостиглість з прекрасною транспортабельністю. Плід круглий, масою 55-60 г, має прекрасне зовнішнє і внутрішнє забарвлення та середню щільність. Толерантний до вершинної гнилі плодів. Стійкий до стресових умов вирощування. Використовується для цільноплідного консервування, переробки на томат-продукти, а також для реалізації ранньої продукції на ринку.
Створена в Каліфорнії у 1924-му році, ця диня досі ще популярна, бо поєднує чудовий смак із надзвичайною швидкостиглістю та лежкістю. Вважається найкращою з мускатних динь через високий вміст цукру, гладку текстуру та амброзійний аромат. Діні Hales Best Jumbo ростуть на сильних, енергійних лозах завдовжки 1.5-2 метри. Подовжені плоди дозрівають через 60-70 днів після сходів, досягаючи великих розмірів та ваги від 2 до 3 кг. Це дині з темною зеленою шкірою та густою золотою сіткою на невеликих акуратних ребрах. М'якуш помаранчевого кольору. Надзвичайно смачний, дуже ароматний та соковий, з приємною твердою текстурою, що дає хрумкий «укус». Порожнина насіння мала і шкірка досить тонка. Цей сорт більш стійкий до посухи, ніж більшість інших, краще росте саме за спекотної погоди...
Ранньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 100-110 днів. Кущ низькорослий, заввишки 50-60 см. Плоди сливовидні, гладкі, масою 60-80 г., червоного кольору, відмінних смакових якостей. Сорт цінується за високу врожайність та дружне дозрівання плодів. Використовується для споживання у свіжому вигляді, переробки та консервації..
Дуже старий і широко розповсюджений у всьому світі сорт медової дині, відомої як Honey Dew, походив із Центральної Азії, довго вирощувався у Франції, у 1900-х роках завезений до США, у 1940-х – до Китаю. Диня з дуже гладкою поверхнею та міцною шкірою, при дозріванні від блідого зеленого до білого кольору. Насіннєва камера дуже маленька. Зелений з білим соковитий м'якуш має неймовірну насолоду та чудовий аромат. Плоди, як правило, від 15 до 20 см у довжину та 10-12 см у діаметрі, вагою до 3 кг, дозрівають через 65-75 днів після сходів. Чи не розтріскується і добре зберігається. Є безумовним переможцем серед динь за красою та ароматом, її гладка ніжна зелена кірка чудово контрастує з твердим м'якушем...
Великий глянсовий баклажан грушоподібної форми. Цей середньостиглий (120-130 днів від сходів) сорт дуже врожайний і жаростійкий, він культивується на Сицилії в районі Агрідженто, особливо в Шакка. Енергійні рослини досягають висоти 60-80 см і зав'язують по 8-9 баклажанів вагою 150-200 г кожен. Цінується за смак та якість плодів, які використовуються як для начинки, так і для смаження, поглинаючи мало олії...
Соковита, ароматна диня з чудовим смаком і вершковим, білим тілом, яке стає помаранчевим навколо маленької насіннєвої порожнини. Плоди вагою 4-6 фунтів (2-3 кг) овальні, жовті, при дозріванні - із засмагою (через 65-75 днів після сходів), густо вкриті щільною сіткою. Чудово збалансований смак і текстура. Аромат квітково-фруктовий з тропічними нотками кокосового горіха та ананасу. Високий вміст цукрів. Цей сорт успішно вирощується в умовах спекотного сухого клімату для отримання раннього врожаю...