Ранній сорт. Кущі високорослі і можуть досягати 180-200 см у висоту. Сорт відрізняється незвичайними білими вершковими плодами. Саме за це специфічне забарвлення він і отримав свою «апетитну» назву. Плоди мають округло-п... Читати далі...
Ранній сорт. Кущі високорослі і можуть досягати 180-200 см у висоту. Сорт відрізняється незвичайними білими вершковими плодами. Саме за це специфічне забарвлення він і отримав свою «апетитну» назву. Плоди мають округло-плескату форму з легкою ребристістю. Колір білий із кремовим відтінком. Розмір у зрілих плодів середній, маса близько 150 г. Ніжній м'якуш цих білих помідорів солодкуватий і смачний, але без характерної для томатів кислинки. Цей сорт рекомендований для вирощування в теплицях та у відкритому грунті. Використовується у свіжому вигляді та для переробки. Вирощують розсадним способом.
Великоплідний детермінантний гібрид томату для відкритого ґрунту. Дозрівання починається на 70-й день від появи сходів. На одному суцвітті формується до 6-8 великих округлих плодів масою 200-250 г. Томати чудово транспортуються не втрачаючи товарних та смакових якостей...
Середньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до біологічної стиглості 145-150 днів.
Рослина низькоросла, висотою 40-50 см.
Плід у перцю Угорський жовтий хоботовидний, гладкий, глянцевий, жовтого кольору, масою 60 г, товщина стінки 4 мм. Смак плодів гострий...
Томат 1000 Чортів F1 – високоурожайний гібрид з характерними червоними плодами та яскравим смаком. Це індетермінантний сорт з компактним ростом, який ідеально підходить для вирощування у відкритому ґрунті, теплицях і навіть на балконах. Вегетаційний період становить 95–100 днів. Плоди серцеподібні, щільні, вагою до 600 г, з насиченим червоним забарвленням та приємним солодким смаком з легкою кислинкою. Томат стійкий до основних захворювань і чудово переносить різні кліматичні умови. Він має високу стійкість до стресів, таких як посуха та перепади температур.
Сорт ідеально підходить для споживання у свіжому вигляді, а також для приготування соусів, паст і консервування...
Цінна овочева культура, яка дуже широко використовується для споживання в свіжому вигляді або переробці. Особливо незамінний цей сорт для приготування гострих і напівгострих приправ, соусів, борщових заправок. Рослина компактна, середнеоросла. Плоди округлі. У технічній стиглості зелені, в біологічній - темні червоні. Товщина стінок - 7-10 мм. Смак слабогострий, приємний. Врожайність 5 кг / кв.м...
Поліпшений штам солодкого перцю Каліфорнійське диво, плоди більші та рослини більш стійкі до вірусу мозаїки. Ранньостиглий сорт, вегетаційний період від сходів до біологічної стиглості 110-115 днів. Товстостінні, високоврожайні, невибагливий. Кущ компактний висотою 45-60 см., Плоди довжиною 11-12 см, масою до 300г...