Середньостиглий (95-110 днів) сорт зі стабільною врожайністю. Кущ потужний, середньорослий - до 1,5-1,8 м, вимагає підв'язки і пасинкування. Плоди дуже красиві, яскраві рожеві, перцевидної форми і довжиною до 15 см. Тома... Читати далі...
Середньостиглий (95-110 днів) сорт зі стабільною врожайністю. Кущ потужний, середньорослий - до 1,5-1,8 м, вимагає підв'язки і пасинкування. Плоди дуже красиві, яскраві рожеві, перцевидної форми і довжиною до 15 см. Томати досить великі - 300-350 г (деякі до 700 г), щільні, з цукристим і соковитим м'якушем, насіння мало. Смак відмінний, фруктово-солодкуватий, чудово підходить для салатів і переробки на томато-продукти. Стійкий до спеки - плоди не «варяться» на сонці. Для відкритого грунту і плівкових укриттів.
Ультраранній сорт, період вегетації триває всього лише - 60-65 днів. Плоди овальні, з жовтою шкіркою, без сітки, вагою 1,4-1,6 кг, достигання дружнє. М’якуш товстий, 6-7 см, смачний, відмінної консистенції та дуже солодкий. Диня добре переносить транспортування, має стійкість до хвороб та високу урожайність. Використовується для свіжого споживання. Рослинам потрібен полив, прополка, рихлення та підкормка...
Цаконіки – це грецький казковий сорт баклажану з міста Леонідіо на Пелопонісосі, де щорічно проводиться фестиваль, присвячений цьому дивовижному овочу.Білий, з бузковими смугами, які можуть бути різних відтінків, цей циліндричний баклажан за формою щось середнє між італійським та японським. Ранній сорт дає перші збори через 75 днів після пересадки. Плоди довжиною близько 22 см, іноді трохи більш короткі, навіть на тій же самій рослині, висота якої досягає 70 см.Смачний ніжний м'якуш, ніколи не гіркий, при приготуванні буквально тане в роті і карамелізується, завдяки солодкому смаку...
Ранньостиглий сорт. Період від сходів на початок дозрівання 90-100 днів. Кущ високорослий, у відкритому ґрунті 150-200см. Плоди середнього розміру, серцеподібної форми з носиком, масою 200-300г, малиново-червоного забарвлення. Без ГМО...
Середньостиглий сорт. Період від сходів до початку дозрівання 110-120 днів. Кущ високорослий, у відкритому ґрунті 120-150 см. Плоди невеликі, грушовидної форми, вагою 50-80 г, червоного забарвлення. Без ГМО...
Дуже популярний на Сицилії сорт із привабливими довгими циліндричними плодами, що виростають до 22 см. Баклажановий з білими смугами, він отримав назву «казкового» баклажана. Акуратні порівняно тонкі плоди дуже зручні для нарізки. Якісний щільний солодкий м'якуш із тонкою текстурою, який мало вбирає масло при приготуванні, з м'яким ніжним смаком та тонкою шкірою, зробив його головним баклажаном для капонати. Цей сорт надзвичайно пристосований до спекотного клімату. Рослини висотою 65 см починають плодоносити через 75 днів після пересадки. Сорт ранній. Графіті, званий сицилійським баклажаном, отримав свою назву за смугасту шкіру, прикрашену штрихами від темних баклажанових на білому тлі до, навпаки, білих на баклажановому. Ці смуги, на жаль, зникають при їхньому приготуванні. Один з перших різновидів баклажана, завезених на Сицилію арабами у 8 столітті. Ці сорти повністю універсальні – їх використовують у будь-якому рецепті...