Раритетний сорт томата віком понад 100 років і родом з Північної Італії. Середньостиглий (95-110 днів), кущ високорослий - до 1,5 м з тонкими стеблами, які вимагають підв'язки. Плоди великі, червоні, щільні, грушоподібно... Читати далі...
Раритетний сорт томата віком понад 100 років і родом з Північної Італії. Середньостиглий (95-110 днів), кущ високорослий - до 1,5 м з тонкими стеблами, які вимагають підв'язки. Плоди великі, червоні, щільні, грушоподібної форми. Середня маса плодів 120-220 г, але частина врожаю дозріває до 300 г ваги. Смак солодкий, з фруктовими відтінками, гармонійний. Ідеально підходять для приготування паст і салатів. Транспортабельність зрілих плодів хороша. Сорт стійкий до захворювань томатів.
Поліпшений штам солодкого перцю Каліфорнійське диво, плоди більші та рослини більш стійкі до вірусу мозаїки. Ранньостиглий сорт, вегетаційний період від сходів до біологічної стиглості 110-115 днів. Товстостінні, високоврожайні, невибагливий. Кущ компактний висотою 45-60 см., Плоди довжиною 11-12 см, масою до 300г...
Цей баклажан настільки смачний, як і гарний. Прекрасний білий колір з м'яким кремовим грибним смаком. Плоди циліндричної форми, рівні, довжиною 6,5 дюймів (16-18 см) та масою 250-300 г, з тонкою, але міцною повністю їстівною шкіркою. Вони дуже солодкі та м'ясисті, ідеально поєднуються з ароматами інших овочів, ніколи не бувають гіркими. Сорт рано дозріває, перші плоди збирають через 75 днів після висадки розсади. Рослина середньоросла, компактна, висотою до 2,5 фути (75 см) з дружним і тривалим плодоношенням...
Пізній - 150-160 днів. Качан круглий, великий, дуже щільний, масою 3,0-4,5 кг. Переріз качана білий. Прекрасно зберігається (до 7 місяців). Урожайність до 8 кг/м2. Стійкий до розтріскування. Транспортабельний. Використовують головним чином для зберігання...
Пізній сорт. Період від сходів до збору врожаю 150-160 днів. Качани середнього розміру, округло-плоскої форми, зеленого забарвлення, в розрізі жовтого кольору, вагою 3-5 кг. Без ГМО...
Ранньостиглий сорт (період від повних сходів до початку технічної стиглості плодів 100-105 днів). Рослина заввишки 100-110см. Плоди циліндричної форми, глянсові, у біологічній стиглості – червоні. Маса 240-250г, товщина стінки середня. Сорт цінується за підвищений вміст вітамінів. Плоди використовуються у свіжому вигляді, у домашній кулінарії та для консервування...