Ранній (65 днів) високопродуктивний кущовий гібрид для відкритого ґрунту. Плоди яскраві червоні, красивої круглої форми, дуже щільні, в той же час м'ясисті, чудові на смак. Середня маса плоду 110-120 г. Надзвичайно висок... Читати далі...
Ранній (65 днів) високопродуктивний кущовий гібрид для відкритого ґрунту. Плоди яскраві червоні, красивої круглої форми, дуже щільні, в той же час м'ясисті, чудові на смак. Середня маса плоду 110-120 г. Надзвичайно висока товарність і однорідність плодів (понад 95%). Відмінно транспортуються на далекі відстані, завдяки особливій внутрішній структурі насіннєвих камер. Плоди стійкі до сонячних опіків, довго зберігають товарний вигляд в полі. Використовуються для переробки на томат-пасту, цільноплідної консервації, вживання у свіжому вигляді.
Середньопізній гібрид для теплиць та палісадників. У теплицях при інтенсивному мінеральному харчуванні, в умовах достатнього тепла і світла його можна вирощувати як величезне потужне дерево, що виростає протягом 6 місяців до 3-5 метрів. Плоди численні, 300-500 штук одночасно, формою нагадують дзвіночки, насиченого червоного кольору, масою 20-25г, середньогострого смаку. Цінність гібрида: висока декоративність, стійкість до захворювань. Прекрасно росте на балконах та лоджіях. В умовах теплого клімату вирощується у відкритому ґрунті з використанням шпалер та різних підпірок для вертикального озеленення. У їжу використовується у свіжому, консервованому та маринованому вигляді...
Ранній сорт. Вегетаційний період від сходів до біологічної стиглості 125-135 днів. Кущ напіврозлогий, висотою 35-45 см. Плоди конусні, інтенсивного червоного кольору, довжиною 4-9 см, масою 10-20 г. М’якуш щільний, тонкий, гострого смаку. Використовується для консервації та споживання в свіжому і засушеному вигляді...
Середньоранній (95-105 днів) сорт великоплідного томату для відкритого ґрунту. Кущ заввишки до 80 см, вирощують із підв'язкою. Плоди округлі, червоного кольору, великі 200-300 г. Шкірка тонка, ніжна, не тріскається. М'якоть "арбузного" типу, м'ясиста, досить щільна. Смак відмінний і добрий, яскраво виражений "томатний". Плоди вирівняні, дозрівають досить дружно. Прекрасно підходить для переробки на томатопродукти та для десертного вживання. Стійкий до основних захворювань томатів зберігається досить довго після збирання...
Середньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до біологічної стиглості 145-150 днів.
Рослина низькоросла, висотою 40-50 см.
Плід у перцю Угорський жовтий хоботовидний, гладкий, глянцевий, жовтого кольору, масою 60 г, товщина стінки 4 мм. Смак плодів гострий...
Раритетний сорт томата віком понад 100 років і родом з Північної Італії. Середньостиглий (95-110 днів), кущ високорослий - до 1,5 м з тонкими стеблами, які вимагають підв'язки. Плоди великі, червоні, щільні, грушоподібної форми. Середня маса плодів 120-220 г, але частина врожаю дозріває до 300 г ваги. Смак солодкий, з фруктовими відтінками, гармонійний. Ідеально підходять для приготування паст і салатів. Транспортабельність зрілих плодів хороша. Сорт стійкий до захворювань томатів...