Даний гібрид отриманий шляхом багаторічного вирощування з відбором по холодостійкості та жаростійкості, скоростиглий, можна садити протягом усього року. Стійкий до хвороб, сильний сорт, перші жіночі квітки з'являються пі... Читати далі...
Даний гібрид отриманий шляхом багаторічного вирощування з відбором по холодостійкості та жаростійкості, скоростиглий, можна садити протягом усього року. Стійкий до хвороб, сильний сорт, перші жіночі квітки з'являються після 3-4 зчленування. Огірок із шкіркою світлого зеленого кольору, особливо високі товарні якості. Генетично без гіркоти, дуже гарний у свіжому вигляді та в засолі. Ідеальний для великогабаритної шпалерної культури та озеленення альтанок.
Улюбленець городників, стара реліквія для високих урожаїв темних зелених коротких cukes з твердою основою, цей сорт був створений насамперед для засолювання. Огірки з тонкою шкірою, блокові, рівні з красиво закругленими конусами, крупно горбкуваті з чорними шипами в американському стилі. М'якуш хрумкий і дуже сприйнятливий до засолювальних спецій. Відмінно підходить для будь-якого засолочного рецепту, чи то солодкий чи гострий з кропом. Можуть бути зібрані у розмірах від 4 до 12 см, залежно від потреб засолювання. Огірочки чудові у всіх розмірах. Цей надійний ранній сорт (45-47 днів) дає такі рясні та постійні врожаї, що їх потрібно збирати кожні два дні. Надзвичайно солодкий, приємний і смачний, коли його їдять у свіжому вигляді, дуже ароматний та не гіркий, навіть при вирощуванні на прямому сонці. Був покращений у 1950-х роках для надання йому стійкості до хвороб. Витривав до знижених температур та їх перепадів, холодних ночей та сильних вітрів...
Цей новий сорт більш цінний для його масляного смаку та приголомшливої стійкості. Ця надійна зелена красуня - броколі улюблена в садах по всій Європі, приносячи щедрі врожаї, отримані ще більше завдяки відмінній стійкості до несправжньої борошнистої роси, ворогові багатьох інших сортів. Компактний і дуже продуктивний, цей сорт стане вашою броколі з першого сезону, в який ви її вирощуєте. Sebastian виробляє гладкі, красиві куполоподібні головки з намистинами середнього розміру, дуже щільно упаковані. Він підходить для вибору двох способів: або вся корона одним махом, або центральним стеблом, а потім численними бічними пагонами в міру їх виникнення. Різання основної голови сприяє зростанню бічних пагонів. У будь-якому випадку, ви знайдете смак чарівним, з комбінацією багатого, сміливого аромату та хрусткої текстури. Це сорт з компактною формою рослини та дуже енергійним зростанням. Має висоту близько 40-50 см. Ці куполоподібні головки досягають 15-20 см (6-8 дюймів) завширшки, масою 400-500 г, починаючи дозрівати через 40-50 днів після пересадки чудово адаптованих, компактних рослин, які встановлюють міцно утримувані, смачні зелені голови як навесні, так і восени...
Мікс із знаменитих німецьких Haus gurken, спеціально створених для вирощування у кімнатних умовах чи зимових садах. Це партенокарпічні огірки, що утворюють плоди зовсім без запилення, здатні рости в тіні і за низьких температур. Суміш представлена гібридами: Camilla F1, Sprint F1, Printo F1, Saladin F1 і Sindy F 1. Гібриди ранні - 40-42 дні від посіву до перших зборів. При посіві в осінньо-зимовий період, від сходів до початку плодоношення 56-61 день, весняно-літній при весняному посіві 38-40 днів. Рослини компактні, швидко зростаючі, з великим сильно гофрованим листям. Винятково жіночого типу цвітіння. Плоди циліндричні, різноманітної форми, темні зелені, довжиною 10-25 см, горбкуваті, горбики середнього розміру, рідкісні, опушення біле. 100% партенокарпічні гібриди (не вимагають запилення). Використання - як салатний огірок, молоді плоди маринують. Дуже красиві та смачні огірочки. Придатні гібриди для кімнатної культури. Можуть вирощуватися цілий рік, як у зимово-весняному, так і у весняному та літньо-осінньому культурообігах...
Ця витривала кремниста кукурудза походить від 70 сортів північноамериканської кукурудзи, зібраних в індіанців та перших поселенців, які жили у найсуворіших кліматичних умовах США та Канади. Сорт стійкий до спеки, посухи, не боїться сильних вітрів та холодних ночей. З його зерен роблять чудове борошно для випічки хліба, мамалигу, крупу, тортилью та тамалі. Зрілі ядра обсмажують у чавунній сковороді, поки вони не почнуть пухнути, для смачної закуски, подібної до кукурудзяних горіхів. Зазвичай її їдять разом із бобовими, в такий спосіб, забезпечуючи себе повноцінним білком. Вживають у їжу як напрочуд гарну солодку кукурудзу, коли зерна досягають молочно-воскової зрілості. Використовують орнаментальні качани для декорування приміщень. Має яскравий орнамент із найбільш вражаючими кольорами у темному тоні, ніж у інших відомих різновидів. Густі добре облистяні рослини 1,5 метра заввишки з 20-ти сантиметровими качанами. Дозріває за 75-85 днів до збору солодкої цукрової кукурудзи та близько 110 днів для отримання сухого зерна. Відмінно росте в наших українських кліматичних умовах, без проблем визріваючи навіть за пізніх посівів наприкінці травня-початку червня, що дозволяє значно подовжити сезон солодкої кукурудзи. Рання і проста у вирощуванні, із чудовою веселкою блискучих багатобарвних ядер. що дозволяє значно подовжити сезон солодкої кукурудзи. ..
Ранній сорт. Надсолодкий тип (sh). Дозріває через 78 днів після посіву. Висота рослини 200 см. Початок довжиною 20-22 см із 16-18 прямими рядами зерен. Густота стояння 50-55 тис. рослин на 1 га. Ідеально підходить для заморожування та консервування. Підходить для конвеєрного вирощування протягом усього літа...