Насіння - Економ пак. - Гарбуз Сім Сімеонів (суміш), 100 шт.

Новинка
В наявності 19
0
Модель: D8913
56.80 грн.
Скорочений опис
Яскрава суміш, що поєднує сім добірних столових сортів гарбуза різних форм і забарвлень. Набір «Сім Сімеонів» створений спеціально для умов України та включає сорти, які стабільно дають солодкі, ароматні та універсальні ... Читати далі...

Яскрава суміш, що поєднує сім добірних столових сортів гарбуза різних форм і забарвлень. Набір «Сім Сімеонів» створений спеціально для умов України та включає сорти, які стабільно дають солодкі, ароматні та універсальні у використанні плоди.

Marina di Chioggia (Марина ді Кьоджа) - знаменитий "морський" гарбуз з великими, сіро-зеленими, сильно бугристими і плескатими плодами, середньою вагою близько 4,5 кг. М'якуш щільний, яскраво-оранжевий, солодкий і насичений. Відмінно підходить для запікання, супів та пирогів. При правильному зберіганні здатна лежати 2-3 роки. Період дозрівання – близько 95 днів після сходу.

Конфета - один із найсолодших і невибагливих сортів. Середньостиглий гарбуз (115-138 днів), що дає округлі, злегка ребристі плоди масою 1,2-1,8 кг (іноді до 3 кг). М'якуш соковитий, м'який, червоно-оранжевий, з високим вмістом цукру, каротину та вітамінів. На одній рослині формується від 2 до 6 зав'язей.

Waltham Butternut (Волтам Баттернат) - порційний мускатний сорт із вершково-жовтою тонкою шкіркою та невеликою насіннєвою камерою. Плоди масою 1,5-2,5 кг мають щільну "шийку" з сухою, яскраво-жовтогарячою м'якоттю. Смак розкривається краще після зберігання. Дозріває рано — вже за 90 днів, і при цьому лежить дуже довго.

Beretta Piacentina (Беретта Пьячентіна) - пізній зимовий сорт (близько 130 днів). Плоди великі, 5-7 кг, плоскі, з вираженою ребристістю та сірою шорсткою шкірою. М'якуш яскравий, солодкий, щільний, з горіховим смаком і високою цукристістю. Відрізняється чудовою лежкістю - до 5-6 місяців.

Rouge Vif d'Etampes (Руж Віф д'Етамп) — легендарний французький гарбуз Попелюшки з дуже сплюснутими, яскраво-червоно-оранжевими плодами масою до 10 кг. М'якуш щільний, солодкий, без волокон, підходить для супів, випікання та запікання. Добре зберігається та цінується шеф-кухарями за ніжний смак, який не перебиває інших інгредієнтів.

Диво - мускатний гарбуз універсального призначення. Дозріває за 90-100 днів. Плоди грушоподібні, світло-коричневі з рожевим відтінком та восковим нальотом. Кора тонка, м'якоть дуже товста (до 10 см), солодка, соковита та ароматна. Середня маса - 8-9 кг.

Red Kuri Hokkaido (Ред Куррі Хоккайдо) - японський гарбуз краплеподібної форми, також відомий як "Цибулевий сквош". Має щільну їстівну шкірку і суху маслянисту м'якоттю з багатим солодким смаком і характерною каштановою ноткою. На одній рослині формується 3-5 плодів по 1,5-2,5 кг. Дозріває рано – приблизно за 90 днів – і добре зберігається.

Написати відгук

Авторизація