Насіння - Економ пак. - Гарбуз Сім Сімеонів (суміш), 100 шт.
Яскрава суміш, що поєднує сім добірних столових сортів гарбуза різних форм і забарвлень. Набір «Сім Сімеонів» створений спеціально для умов України та включає сорти, які стабільно дають солодкі, ароматні та універсальні у використанні плоди.
Marina di Chioggia (Марина ді Кьоджа) - знаменитий "морський" гарбуз з великими, сіро-зеленими, сильно бугристими і плескатими плодами, середньою вагою близько 4,5 кг. М'якуш щільний, яскраво-оранжевий, солодкий і насичений. Відмінно підходить для запікання, супів та пирогів. При правильному зберіганні здатна лежати 2-3 роки. Період дозрівання – близько 95 днів після сходу.
Конфета - один із найсолодших і невибагливих сортів. Середньостиглий гарбуз (115-138 днів), що дає округлі, злегка ребристі плоди масою 1,2-1,8 кг (іноді до 3 кг). М'якуш соковитий, м'який, червоно-оранжевий, з високим вмістом цукру, каротину та вітамінів. На одній рослині формується від 2 до 6 зав'язей.
Waltham Butternut (Волтам Баттернат) - порційний мускатний сорт із вершково-жовтою тонкою шкіркою та невеликою насіннєвою камерою. Плоди масою 1,5-2,5 кг мають щільну "шийку" з сухою, яскраво-жовтогарячою м'якоттю. Смак розкривається краще після зберігання. Дозріває рано — вже за 90 днів, і при цьому лежить дуже довго.
Beretta Piacentina (Беретта Пьячентіна) - пізній зимовий сорт (близько 130 днів). Плоди великі, 5-7 кг, плоскі, з вираженою ребристістю та сірою шорсткою шкірою. М'якуш яскравий, солодкий, щільний, з горіховим смаком і високою цукристістю. Відрізняється чудовою лежкістю - до 5-6 місяців.
Rouge Vif d'Etampes (Руж Віф д'Етамп) — легендарний французький гарбуз Попелюшки з дуже сплюснутими, яскраво-червоно-оранжевими плодами масою до 10 кг. М'якуш щільний, солодкий, без волокон, підходить для супів, випікання та запікання. Добре зберігається та цінується шеф-кухарями за ніжний смак, який не перебиває інших інгредієнтів.
Диво - мускатний гарбуз універсального призначення. Дозріває за 90-100 днів. Плоди грушоподібні, світло-коричневі з рожевим відтінком та восковим нальотом. Кора тонка, м'якоть дуже товста (до 10 см), солодка, соковита та ароматна. Середня маса - 8-9 кг.
Red Kuri Hokkaido (Ред Куррі Хоккайдо) - японський гарбуз краплеподібної форми, також відомий як "Цибулевий сквош". Має щільну їстівну шкірку і суху маслянисту м'якоттю з багатим солодким смаком і характерною каштановою ноткою. На одній рослині формується 3-5 плодів по 1,5-2,5 кг. Дозріває рано – приблизно за 90 днів – і добре зберігається.
